Kurutma Sergiliği

Domates, biber, kabak, patlıcan vs. gibi sebzelerin, kayısı, elma, şeftali, erik vs. gibi meyvelerin kurutma işlemi sırasında, yerlerde, sergi bezi ve naylonlar üzerinde kurutulurken maruz kaldığı istenmeyen durumlardan TOZ, TOPRAK VE HAYVAN BASMASI kurtarılması yaş sebze veya meyve nin serilmesinden sonra akarak sergi ye yapışması neticesinde oluşan AFLATOKSİN nin önüne geçilmesi, kurutulan sebze veya meyve nin her taraftan hava alarak, homojen şekilde kuruması amacı ile üretilmiştir. Ahşap, metal veya plastikten yapılacak çerçeveler ile kullanılabileceği gibi imal edilecek uzun tezgâhlarda gerilerek kullanılır. UV Ultraviyole katkılı olup güneşten etkilenmez, temizliği ve sezon bitimi muhafaza ve depolanması kolaydır. Uzun yıllar kullanılır.

Kullanıldığı Yerler

Domates, biber, kabak, patlıcan vs. gibi sebzelerin, kayısı, elma, şeftali, erik vs. gibi meyvelerin kurutma işleminde

Teknik Özellikler

  • Siyah renkli, 75 - 90 cm. genişliğinde 50m. Uzunluğunda rulo halindedir..